Pang På Pudeln

Premiär 8 mars

Länk: PRESSBILDER

Viba Femba

Nöjfab AB
Västra Strandgatan 7B
753 11 Uppsala

För ytterligare information kontakta

Niklas Högefjord
Tel 018-14 37 37
E-post:
niklas@hogefjord.nu

Internet: www.vibafemba.se


PRESSMEDDELANDE

Viba Femba & Tina Ahlin i krogshowen Pang På Pudeln

Lördagen den 8 mars har Viba Femba & Tina Ahlin, tillsammans med det eminenta husbandet Morgan Ågren, premiär på krogshowen Pang På Pudeln. Den helt nya evenemangslokalen PODION på Söder Mälarstrand i Stockholm förvandlas då till ett nöjesimperium utav sällan skådat slag. Här blandas musik, teater, satir, muntrationer, mat och dryck i en gryta som ger mersmak.

Showen har under hösten 2002 spelats i Uppsala för cirka 7 500 besökare där den mottagits väl av både publik och press. Så här skrev Upsala Nya Tidning efter premiären den 20 september: ”De som tänkt se Pang På Pudeln har en angenäm helkväll att se fram emot… Viba Femba och Tina Ahlin bjuder på en lysande krogshow.”

Så gör dig redo för operadivan, inuiten, de tuffa pojkarna, Månkarbos körhopp och (givetvis) Utbildningsradions direktsändning från Solliden på Skansen.

Pang På Pudeln!

Artisterna

Viba Femba
Sedan starten 1984 har Viba Femba utvecklat en kombination av musik och teater och skapat något av en egen genre där stilistiska saltomortaler och tvära känslokast blivit bärande element.

Parat med en unik publikkontakt har en slags a capellakabaré växt fram som blivit gruppens signum. Föreställningarna ”Låg Ribba” (1996), ”Flygande Flopp” (1998) och ”Bubka” (2000) har setts av över 60 000 personer runt om i Sverige.

1999 mottog gruppen Povel Ramels Karamelodiktpris med motiveringen ”För dessa kvintettingars suveränt sångliga stigfinneri med en förförisk blandning av precision i musik, kvickt provocemang i text och glad ödmjukhet vid leverans”.

Tina Ahlin
Tina har medverkat på flertalet turnéer, företrädelsevis soul och pop-turnéer med artister såsom Lisa Nilsson, Orup och Tomas Di leva.

Hon har på även förekommit i humorsamanhang, bland annat tillsammans med Hasse Alfredsson och Peter Dalle i ”Prins korv under taket” och nu senast i ”Lorry” på Oscarsteatern i Stockholm.

Morgan Ågren
Morgan Ågren har i sitt trumspel utvecklat ett särpräglat och omisskännligt språk. Det är kraftfullt och muskulöst men samtidigt vibrerande känsligt och uttrycksfullt.

Till vardags spelar Morgan med keyboardisten Mats Öberg; ett samarbete som med tiden växt till ett musikaliskt kompanjonskap utöver det vanliga. Mats och Morgan är ett begrepp, inte bara i Sverige utan även internationellt. Morgan har även spelat med artister så som Frank Zappa, Fläskkvartetten, Steve Vai och Glen Hughes.

Föreställningen
Premiär lördag 8 mars kl 20.00, PODION, München-Bryggeriet, ingång Söder Mälarstrand 79 (sjösidan).
Biljetter BiljettDirekt 077-170 70 70 & ticnet.se
Information www.vibafemba.se

Kontakt
För ytterligare information kontakta Niklas Högefjord, producent Viba Femba på tel 018-14 37 37
070-340 42 28 eller per e-post info@vibafemba.se

 

WWW.PRESSBILD.COM
Åsögatan 179
116 32 Stockholm
08-667 41 80
070-796 66 95
info@pressbild.com